Acne behandeling

Acne behandeling

Behandelingen die wél werken

Puistjes, mee-eters, rode puntjes, oneffenheden, black-heads of zelfs littekens? Acné is een vervelende huidaandoening en brengt vaak veel onzekerheid met zich mee. Aan die onzekerheid maakt Panta Rhei graag een einde. Als gediplomeerd acné-specialist bieden wij acné behandelingen die ook úw huid zullen verbeteren, rustiger zullen maken en ontstekingen doen verminderen.

‘Gewone’ producten uit de winkel kunnen acné verergeren

Acné kan vreselijk hardnekkig zijn, zeker op jongere leeftijd... Het lichaam maakt hormonen aan, welke zorgen voor een vettere huid. Dat kan extra gestimuleerd worden door het behandelen met ‘gewone’ producten uit de winkel. Kijk daar dus mee uit! Een acné behandeling vergt een gedegen plan met specifieke producten en een professionele aanpak. Niet voor niets behandelen wij uw acné (afhankelijk van uw situatie) met speciaal blauw licht. Dit zorgt ervoor dat de bacterie vernietigd wordt, terwijl het uw huid niet beschadigd.

Iedereen met acné kan terecht bij Panta Rhei voor een acné behandeling

Instituut Panta Rhei krijgt dagelijks te maken met cliënten die last hebben van acné. Wij helpen zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorieën en met verschillende acné intensiteiten. Ook als u acné littekens hebt kunnen wij u helpen. Kom vrijblijvend langs, dan geven wij u een passend advies over de beste behandelmethode.

Onze werkwijze

  1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
  2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
  3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
  4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
  5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Meer weten? U mag altijd bellen of een gratis en vrijblijvende intake inboeken.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Acné specialist én erkend door verzekeraars

Door het gebruik van onze professionele producten en aanpak, zal ook úw huid rustiger worden. Ontstekingen zullen bovendien afnemen. Niet voor niets is Panta Rhei gediplomeerd acné specialiste. Hierdoor worden wij erkend door ziektekostenverzekeraars en heeft u kans op een (volledige) vergoeding. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar en meldt dat wij zijn ingeschreven in het AGB-register. 

Quote

Door minder zuivel te nemen kunnen de onzuiverheden/puistjes afnemen.