Rokershuid

Rokershuid

Rokershuid? Wij krijgen uw huid veerkrachtig

Rimpels, kraaienpootjes of plooien in uw huid? Lijkt u ouder dan u bent en heeft u een vale huid? Tijd voor actie! Roken zorgt voor een verminderde stevigheid en flexibiliteit van de huid. Dat komt omdat er geen zuurstof, maar nicotine en koolmonoxide in de huid wordt opgenomen. Vaak krijgt de huid van een roker ook een vale kleur en zal sneller verouderen.

Panta Rhei vermindert de vaal- en grauwheid van uw huid waardoor uw huid weer gezond oogt!

Een gezondere huid binnen handbereik

Iedere huid is anders en het verschilt per persoon welke aanpak het beste zal werken. Kom eerst langs voor een vrijblijvende intake en een huidanalyse, dan stellen wij een behandelplan op om het beste resultaat te behalen! Want dat er een methode is die voor u persoonlijk werkt, staat vast. Panta Rhei beschikt over professionele apparatuur, huidverzorgingsmiddelen en heeft alle expertise om ook úw vale huid stralend te maken!

 

Mogelijke behandelingen tegen een rokershuid

Een rokershuid verbeterd niet van de één op de andere dag als u het proces natuurlijk wilt houden. Panta Rhei heeft hiervoor diverse behandelingen die dit proces (op natuurlijke wijze) versnellen. Een intensieve verzorging is hierbij altijd de basis: goed reinigen, het verwijderen van dode huidcellen, zorgen voor een goede doorbloeding en het herstellen van de vochtbalans bevorderen het aanmaken van collageen en elastine in de huid. Daarnaast adviseren wij vaak een microdermabrasie behandeling en gebruiken wij huidverbeterende Environ producten.

Zelf stappen zetten om uw rokershuid te verminderen

Naast de behandelingen van Panta Rhei kan u ook zelf meer doen om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Stoppen met roken staat daarbij natuurlijk op één. Maar ook het dagelijks slikken van vitamine C als supplement, het eten van groenten en fruit (rijk aan antioxidanten) en het drinken van voldoende water zijn aan te raden.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!