Droge huid

Droge huid

Professionele behandeling tegen aan droge huid 

Last van een kriebelige huid, schilfertjes en een trekkerig gevoel? Straalt de huid niet en zit er geen energie in? Dan heeft u last van een droge huid. Mensen met dit huidtype willen hun huid het liefst de hele dag insmeren. Ook naarmate u ouder wordt en minder oestrogeen aanmaakt, kan uw huid veranderen in een droge huid. Maar gelukkig zijn er oplossingen. Door goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die afgestemd zijn op uw huid, samen met professionele behandelingen, zal uw huid weer stralen als nooit tevoren.

Hoe wij u helpen bij een droge huid

Een droge huid kan op verschillende manieren behandeld worden. Maar ís uw huid wel daadwerkelijk droog? Het zou namelijk ook kunnen dat uw huid vochtarm is als gevolg van agressieve cosmeticaproducten. Producten die u misschien gebruikt omdat uw huid eerst juist vettig aanvoelde. Aan de hand van een analyse apparaat kunnen wij u gerichter behandelen en is de kans van slagen het allergrootst! Plan gerust een gratis intake in.

Onze werkwijze

 1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
 2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
 3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
 4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
 5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Meer weten? U mag altijd bellen of een gratis en vrijblijvende intake inboeken.  • Jarenlange ervaring
 • Gecertificeerd Skincoach
 • Voor alle huidproblemen
 • Gewaard met een 9,8
 • Hoogwaardige apparatuur

Behandelingen bij een droge huid

Door het gebruik van goede huidverzorgingsproducten die op u zijn afgestemd voorkomt u een toekomstige droge huid. Wij werken niet alleen met producten voor óp uw huid, maar ook met voedingssupplementen. Een droge huid dient idealiter ook van binnenuit aangepakt te worden. In combinatie met het ondergaan van een speciale schoonheidsbehandeling, neemt u bovendien ook afscheid van een kriebelige, trekkende en schilferende huid.

Gecertificeerd skincoach

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is officieel gecertificeerd als skincoach. Wij weten exact wat er nodig is om uw huid weer te laten stralen, dankzij eersteklas behandelingen en professionele huidverzorgingsproducten. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is niet voor niets dé huidspecialist in de regio. Vele honderden mensen zijn u reeds voorgegaan. Wilt u een advies of analyse van onze specialisten? Plan dan een gratis intake in.

Geadviseerde behandelingen:

 • Environ Essential
 • Environ focus
 • Environ Intensive
 • Environ Vital

Geadviseerde producten voor thuisgebruik: 

 • Super Moisturiser+
 • Skin omega’s ANP