Gevoelige huid

Gevoelige huid

De beste middelen en behandeling bij een gevoelige huid

Onder invloed van stress, warmte, kou, scheren, luchtvervuiling of cosmetica kan uw huid gevoelig gaan reageren. Merkt u dat dit soort (kleine) prikkels leiden tot rode vlekken, een schilferige huid, jeuk of een strak aanvoelende huid? Dan kan ik u helpen! Omdat iedere huid anders is, kijk ik graag even naar uw huid voordat er een behandeladvies geven. Ook mannen kunnen bij mij terecht. Een intake gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Verschillende oorzaken van een gevoelige huid

Een gevoelige huid is in veel gevallen genetisch bepaald, maar het is ook mogelijk dat uw huid in de loop der jaren gevoelig is geworden. Mensen met een heel blanke huid (huidtype I) hebben over het algemeen vaker last van een gevoelige huid. Maar ook leeftijd, levensstijl en invloeden van buitenaf kunnen de oorzaak zijn van een gevoelige huid. Wat de oorzaak ook is, ik help u een gevoelige huid te verminderen. Dat begint bij een huidanalyse.

Een huidanalyse voor het beste behandelplan

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is dankzij de jarenlange ervaring en certificeringen specialist in het verzorgen en verbeteren van alle huidtypes. Om te bepalen hoe de huid het beste behandeld kan worden, raden wij u aan om een gratis intake in te plannen, of een huidanalyse te laten doen bij ons. Dát ik u kan helpen staat vast, maar welke behandeling het meest geschikt is voor u, blijkt na een analyse van uw huid.

✨ Ook een stralende huid?

  1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
  2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
  3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
  4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
  5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Wilt u weten hoe u een stralende huid kan krijgen? Bel ons of boek een gratis intake in.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Panta Rhei is erkend skincoach

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is officieel gecertificeerd als skincoach. Ik weet exact wat er nodig is om uw huid weer te laten stralen, dankzij eersteklas behandelingen en professionele huidverzorgingsproducten. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is niet voor niets dé huidspecialist in de regio. Vele honderden mensen zijn u reeds voorgegaan. Wilt u een advies of analyse van onze specialisten? Plan dan een gratis intake in.