Vochtarme huid

Vochtarme huid

Een vochtarme huid kan bij iedereen voorkomen

Heeft uw huid de behoefte aan hydratatie, de ene keer meer dan de andere? Herkent u schilfers, fijne lijntjes en een kenmerkend trekkerige gevoel? De kans is groot dat u een vochtarme huid hebt. Een vochtarme huid komt en gaat, afhankelijk van externe condities zoals de omgeving en uw voeding. Het is dan ook een huidconditie en kan bij iedereen voorkomen, in tegenstelling tot een huidtype zoals een droge huid. Panta Rhei kan u helpen de vochtbalans in uw huid weer te herstellen!

Hoe een vochtarme huid voor u te herstellen

Simpelweg vocht/water toevoegen aan de huid is niet de oplossing. Het belangrijkste is het herstellen van de huidbarrière. Vocht verdampt hierdoor niet én onderhuidse processen verlopen tegelijkertijd beter. Uw huid krijgt hierdoor weerbaarheid en bescherming tegen bacteriën van buitenaf. Panta Rhei heeft hiervoor de beste producten die er maar beschikbaar zijn op de markt, met werkzame stoffen zoals vitamine C, vitamine A, hyaluronzuur, collageen en diverse plantaardige mineralen.

✨ Ook een stralende huid?

 1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
 2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
 3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
 4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
 5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Wilt u weten hoe u een stralende huid kan krijgen? Bel ons of boek een gratis intake in.  • Jarenlange ervaring
 • Gecertificeerd Skincoach
 • Voor alle huidproblemen
 • Gewaardeerd met een 9,8
 • Hoogwaardige apparatuur

Geschikte behandelingen en producten bij een vochtarme huid

Het behandelen van een vochtarme huid kan ik doen met verschillende behandelingen. Welke behandeling het beste bij u past wordt na een gratis intake verteld. Vaak is dit echter een Environ Essential of een Environ Focus behandeling. Daarnaast zijn er tal van producten die u voor thuis kan gebruiken. Welk product voor u het beste is, is afhankelijk van uw huidconditie.

Gecertificeerd skincoach

De specialiste van Schoonheidsinstituut Panta Rhei is officieel gecertificeerd als skincoach. Zij weet exact wat er nodig is om uw huid weer te laten stralen, dankzij eersteklas behandelingen en professionele huidverzorgingsproducten. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is niet voor niets dé huidspecialist in de regio. Vele honderden mensen zijn u reeds voorgegaan. Wilt u een advies of analyse van onze specialist? Plan dan een gratis intake in.

Geadviseerde producten voor thuisgebruik:

 • Focus hydrating serum
 • Super moisture+
 • Hydrating oil capsules
 • Alpha Hydroxy Night Cream
 • Focus Hydrating Serum