Brazilian waxing Arnhem en omgeving

Brazilian waxing Arnhem en omgeving

Geen gêne: Brazilian waxing hebben wij talloze keren gedaan 

Als u voor de eerste keer een Brazilian waxing behandeling ondergaat, kan dat misschien spannend zijn. Maar wees gerust: Brazilian waxing hebben wij al talloze keren uitgevoerd. Exact zoals gewenst, zonder moeite en gêne. Maar wel alleen door en voor vrouwen! Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvende intake, dan beantwoorden wij al uw vragen.

Welke gebieden behandelen wij?

Brazilian waxing is een ideale manier voor het compleet verwijderen van haartjes in uw intieme zones. Dat kan variëren van alleen het verwijderen van haren in de liesstreek zodat ze niet meer buiten het broekje komen (bikinilijn), tot het volledig verwijderen van alle haren, de full Brazilian, ook wel Hollywood genoemd. Panta Rhei biedt een keuze uit verschillende populaire vormen.

 

Populariteit van Brazilian waxing in Nederland en Arnhem

In de Verenigde Staten en Azië is Brazilian waxing net zo ingeburgerd als naar de kapper gaan. In Nederland is dat nog iets anders. Toch begint het steeds populairder te worden. Panta Rhei was één van de eerste in de regio Arnhem die deze behandelingen aanbood. Wij behandelen u altijd op een deskundige, hygiënische en discrete wijze.

Privacy en kwaliteit gegarandeerd

Stapt u een echt (Brazilian) waxing salon binnen? Dan zal iedereen weten waarvoor u komt. Misschien geeft u dat niet zo’n prettig gevoel. Bij Panta Rhei is dat anders omdat wij een grote verscheidenheid aan huidbehandelingen uitvoeren. Brazilian waxing is er één van de zoveel behandelingen. Bovendien bent u zeker van kwaliteit: u wordt behandeld door een ervaren specialist/skincoach, die u ook kan helpen bij andere huidproblemen zoals ingegroeide haartjes.

Uw voorbereiding voor een perfecte behandeling

Om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen kan u van tevoren een aantal dingen doen, of juist niet doen. Hierdoor verloopt de behandeling beter en zal u langer van het resultaat kunnen blijven genieten.

 • Wees gerust en comfortabel: wij hebben al héél veel Brazilian waxes uitgevoerd
 • Zorg dat uw huid niet verbrand is van de zon
 • Zorg ervoor dat u zich ongeveer 14 dagen voor de behandeling niet meer scheert
 • Eén of twee dagen vóór de behandeling kan u uw huid alvast scrubben
 • Liever geen bodylotions (of deodorant) gebruiken op de dag van de behandeling
 • Na behandeling niet zwemmen in chloorwater of badderen/douchen in heet water
 • Na de behandeling liever niet sporten of strakke kleding dragen.
 • Voor de behandeling sporten is juist wel goed!

Onze werkwijze

 1. Online afspraak maken of bellen
 2. Behandeling bij Panta Rhei
 3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!