Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen werkt het allerbeste

Elektrisch ontharen is de allerbeste methode om definitief te ontharen. De methode is echter niet geheel pijnvrij: het voelt ongeveer aan als epileren. Bij het elektrische ontharen van uw huid wordt er een uiterst dun naaldje – nog dunner dan een haar – langs de haar in het haarzakje geschoven. Vervolgens ontwikkelt het puntje van het naaldje warmte, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Zo wordt haar voor haar behandeld. Plan gerust een gratis intake in om te kijken of deze techniek werkt voor u. En natuurlijk vooral of de methode bij u past. Het is geen probleem om enkele haren te behandelen als test. 

Ook voor hardnekkige grijze of blonde haren

Grijze of juist blonde haren die maar niet weggaan? Juist daarvoor is elektrisch ontharen erg geschikt, in tegenstelling tot ontharen met lasers of de IPL-techniek. Wij behandelen alleen als vooraf vaststaat, dat u na afloop 100% tevreden zult zijn. Elektrische ontharen is ook erg geschikt wanneer u slechts enkele haren, bijvoorbeeld op de kin, wang of bovenlip verwijderd wilt hebben. Als een van de weinige instituten in Nederland is Panta Rhei volledig gediplomeerd en bevoegd voor deze methode.

 

Is definitief ontharen écht definitief?

Ja, dat is het. Maar helaas niet na één behandeling. Dat komt omdat iedere haar op uw huid zich in een andere groeifase bevindt. Er zijn drie groeifasen te onderscheiden: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Haren in de groeifase kunnen definitief worden vernietigd, de anderen niet. Daarom moet een aantal behandelingen over een ruime periode gegeven worden, zodat uiteindelijk alle in de groeifase behandeld zijn. Hierna bent u definitief van ongewenste haartjes af.

Wist u dat…

Elektrisch ontharen is ideaal voor het verwijderen van slechts enkele haren op kin, wang of bovenlip zoals die vaak op latere leeftijd ontstaan. Maar er is nog meer mogelijk: Panta Rhei heeft een speciale opleiding gevolgd om met de gebruikte medische apparatuur ook steelwratjes, bloedblaasjes, vetbultjes en rode adertjes in het gelaat (couperose) te verwijderen

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.