Gezichtsbehandeling (speciaal)

Gezichtsbehandeling (speciaal)

Aandacht voor speciale gezichtszones

Een speciale gezichtsbehandeling is er voor iedereen die een bepaalde gezichtszone met extra zorg behandeld wilt hebben. In deze zogenoemde Environ Focus behandeling, focussen wij ons op twee specifieke probleemzones die u graag behandeld wilt hebben. Vervolgens behandelen wij uw gehele gezicht met een intensief masker. Als grote extra behandelen wij u met onze speciale Environ Ionzyme DF-machine en krijgt u een micro-needling behandeling voor het perfecte resultaat. Dit is dé gezichtsbehandeling voor iedereen die hier extra aandacht aan wilt geven.

Geef uw huid de behandeling die het verdient

Een stralende, gezonde en zachte huid wil eigenlijk iedereen wel. Maar als u huidproblemen heeft kan dit nogal eens lastig zijn. Welk type huid u ook heeft en welke problemen u daarmee mag hebben: wij kunnen uw huid (bijna) altijd verbeteren. Voorbeelden van specifieke zones zijn de oog-, lip en kakcontouren, fronslijnen, littekens, pigmentvlekken en een strakke hals.

Om zeker te weten of wij u ook kunnen helpen, raden wij u aan een intake in te plannen in ons instituut. Dit is kosteloos en vrijblijvend; als u de deur uitstapt weet u precies waar u aan toe bent en welke verbetering haalbaar is. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Verfijnde technieken en producten die uw huid laten stralen

Instituut Panta Rhei beschikt over alle certificaten die u van een schoonheidsspecialiste mag verwachten. Bovendien zijn wij door Environ als skincoach opgeleid. Environ ontwikkelt vooraanstaande producten voor uw huid, die niet bij een drogisterij te verkrijgen zijn. Het zijn niet alleen producten voor uitwendig gebruik, maar ook voor inwendig gebruik (capsules) om uw huid kracht te geven vanuit de binnenkant. Ook hebben zij technieken en apparaten ontwikkeld die uw huid, ongeacht het huidprobleem dat u heeft, weer laten stralen zonder gezondheidsrisico’s. Deze technieken en methodes passen wij inmiddels al jarenlang toe. Wij hebben het tot in de perfectie weten te polijsten. U bent bij ons in goede handen als het op uw huid aankomt.

Heeft u een huidprobleem? Kom langs voor een gratis consult

Geen huidprobleem komt ons inmiddels meer onbekend voor. De kans is groot dat wij huidproblemen als de uwe al verschillende keren malen hebben behandeld en hebben verbeterd. Toch raden wij het aan om een gratis consult (intake) in te plannen, zodat we uw specifieke huidproblemen beter kunnen onderzoeken. Wij scheppen bovendien een realistisch verwachtingsbeeld voor u. Eerlijkheid boven alles. Als er een specialist of huidtherapeut is die u met dit probleem beter kan helpen dan wij, dan geven we dit ook aan. Plan dus gerust een vrijblijvend en gratis consult in.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!