Gezichtsbehandeling (speciaal)

Gezichtsbehandeling (speciaal)

Aandacht voor speciale gezichtszones

Een speciale gezichtsbehandeling is er voor iedereen die een bepaalde gezichtszone met extra zorg behandeld wilt hebben. In deze zogenoemde Environ Focus behandeling, wordt de focus gelegd op twee specifieke probleemzones die u graag behandeld wilt hebben. Vervolgens wordt uw gehele gezicht met een intensief masker behandeld. Als grote extra behandel ik u met onze speciale Environ Ionzyme DF-machine en krijgt u een micro-needling behandeling voor het perfecte resultaat. Dit is dé gezichtsbehandeling voor iedereen die hier extra aandacht aan wilt geven.

Geef uw huid de behandeling die het verdient

Een stralende, gezonde en zachte huid wil eigenlijk iedereen wel. Maar als u huidproblemen heeft kan dit nogal eens lastig zijn. Welk type huid u ook heeft en welke problemen u daarmee mag hebben: ik kan uw huid (bijna) altijd verbeteren. Voorbeelden van specifieke zones zijn de oog-, lip en kakcontouren, fronslijnen, littekens, pigmentvlekken en een strakke hals.

Om zeker te weten of ik u ook kan helpen, raden wij u aan een intake in te plannen in ons instituut. Dit is kosteloos en vrijblijvend; als u de deur uitstapt weet u precies waar u aan toe bent en welke verbetering haalbaar is. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Verfijnde technieken en producten die uw huid laten stralen

Instituut Panta Rhei beschikt over alle certificaten die u van een schoonheidsspecialiste mag verwachten. Bovendien ben ik door Environ als skincoach opgeleid. Environ ontwikkelt vooraanstaande producten voor uw huid, die niet bij een drogisterij te verkrijgen zijn. Het zijn niet alleen producten voor uitwendig gebruik, maar ook voor inwendig gebruik (capsules) om uw huid kracht te geven vanuit de binnenkant. Ook hebben zij technieken en apparaten ontwikkeld die uw huid, ongeacht het huidprobleem dat u heeft, weer laten stralen zonder gezondheidsrisico’s. Deze technieken en methodes worden inmiddels al jarenlang toegepast. Het is door mij tot in de perfectie gepolijst. U bent bij ons in goede handen als het op uw huid aankomt.

Heeft u een huidprobleem? Kom langs voor een gratis consult

Geen huidprobleem komt ons inmiddels meer onbekend voor. De kans is groot dat ik huidproblemen als de uwe al verschillende keren malen hebben behandeld en heb verbeterd. Toch raad ik het aan om een gratis consult (intake) in te plannen, zodat uw specifieke huidproblemen beter onderzocht kunnen worden. Er wordt bovendien een realistisch verwachtingsbeeld voor u geschept. Eerlijkheid boven alles. Als er een specialist of huidtherapeut is die u met dit probleem beter kan helpen dan ik, dan geef ik dit ook aan. Plan dus gerust een vrijblijvend en gratis consult in.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.