Gezichtsbehandeling (uitgebreid)

Gezichtsbehandeling (uitgebreid)

Iedere gezichtszone met uitgebreide aandacht behandeld 

Wilt u geen enkele concessie doen als het op uw huid aankomt? Kies dan voor een uitgebreide gezichtsbehandeling waarin iedere gezichtszone uitgebreid wordt behandeld. Versteviging van de huid, een mooie glans en een gezonde huidbarrière zijn verbeteringen die u kan verwachten, ook voor mannen! Weten hoe deze gezichtsbehandeling voor u kan uitpakken? Plan dan een gratis intake.

Geniet van een ultiem stralende huid

Onze uitgebreide gezichtsbehandelingen zijn erop gericht uw huid te voorzien van extra vitaminen en mineralen die het tekort komt. Hiervoor worden de hoogwaardige schoonheidsproducten van Environ gebruikt, welke zich keer op keer bewezen hebben. Naast de verbluffende resultaten, zijn de producten ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Hierdoor blijft de aanvoer van vitamines in uw huid in op peil en zal uw huid ook op de lange termijn blijven stralen.

J. Tiekstra- 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
"Vakkundig & professionele schoonheidssalon. Er wordt echt de tijd genomen. Goed behandeld en daarnaast waardevolle en goede adviezen gekregen rondom verzorging en make-up! Zeker voor herhaling vatbaar.”

 

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Niet maskeren, maar de oorzaak aanpakken

In de 90 minuten die de behandeling duurt, ga ik aan de slag om uw huid langdurig te laten stralen. Ik maskeer uw huidproblemen niet, maar pak juist de oorzaak van uw huidproblemen aan. In combinatie met het thuisgebruik van de vitaminerijke producten van Environ, geeft dit resultaten die voor zich spreken.

Wat kan u verwachten?

Deze actieve behandeling geeft aandacht aan alle gelaatszones, maar ook uw hals en decolleté. Voordat er wordt overgegaan tot behandelen, bepalen wij eerst uw huidconditie. Vervolgens reinigen, tonifiëren en hydrateren en voed ik uw huid met actieve serums (sonoforese en iontoforese) die diep in de huid worden ingesluisd. Natuurlijk mag een heerlijk gezichtsmasker met alginaat niet ontbreken. Voor ultieme resultaten kan u ook thuis gebruik maken van de Environ producten.

Plan gerust een gratis intake in via ons boekingssysteem. Als dé huidspecialist van de omgeving Arnhem verwelkom ik u graag.