Gezichtsbehandeling (uitgebreid)

Gezichtsbehandeling (uitgebreid)

Iedere gezichtszone met uitgebreide aandacht behandeld 

Wilt u geen enkele concessie doen als het op uw huid aankomt? Kies dan voor een uitgebreide gezichtsbehandeling waarin we iedere gezichtszone uitgebreid behandelen. Versteviging van de huid, een mooie glans en een gezonde huidbarrière zijn verbeteringen die u kan verwachten, ook voor mannen! Weten hoe deze gezichtsbehandeling voor u kan uitpakken? Plan dan een gratis intake.

Geniet van een ultiem stralende huid

Onze uitgebreide gezichtsbehandelingen zijn erop gericht uw huid te voorzien van extra vitaminen en mineralen die het tekort komt. Hiervoor gebruiken wij de hoogwaardige schoonheidsproducten van Environ, welke zich keer op keer bewijzen. Naast de verbluffende resultaten, zijn de producten ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Hierdoor blijft de aanvoer van vitamines in uw huid in stand en zal uw huid ook op de lange termijn blijven stralen.

 

Niet maskeren, maar de oorzaak aanpakken

In de 90 minuten die de behandeling duurt, gaan we aan de slag om uw huid langdurig te laten stralen. Wij maskeren uw huidproblemen niet, maar pakken juist de oorzaak van uw huidproblemen aan. In combinatie met het thuisgebruik van de vitaminerijke producten van Environ, geeft dit resultaten die voor zich spreken.

Wat kan u verwachten?

Deze actieve behandeling geeft aandacht aan alle gelaatszones, maar ook uw hals en decolleté. Voordat wij overgaan tot behandelen, bepalen wij eerst uw huidconditie. Vervolgens reinigen, tonifiëren en hydrateren en voeden wij uw huid met actieve serums (sonoforese en iontoforese) die diep in de huid worden ingesluisd. Natuurlijk mag een heerlijk gezichtsmasker met alginaat niet ontbreken. Voor ultieme resultaten kan u ook thuis gebruik maken van de Environ producten.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!