Harsen

Harsen

Langere tijd van ongewenste haargroei af met harsen

Bent u ook zo klaar met ongewenste haargroei en wilt u hier voor langere tijd vanaf zijn? Kies dan voor een harsbehandeling bij Panta Rhei. Bij harsen verwijderen wij ongewenste haartjes binnen no-time met een strip met kwalitatieve hars. Dit wordt gedaan bij zowel vrouwen als mannen. Kennismaken met onze manier van (veilig) harsen? Of meer informatie? Plan een gratis intake in.

Welke gebieden kunnen geharst worden

Panta Rhei maakt gebruikt van verschillende kwalitatief hoogstaande harssoorten. Welke het beste voor u is, is afhankelijk van uw huid. Uiteraard kan het gelaat of gedeelten daarvan worden behandeld, maar harsen is ook een snelle en betaalbare methode voor andere plaatsen op het lichaam. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Hoe werkt een harsbehandeling

Harsen is een tijdelijke vorm van ontharing waarbij het haartje óf in z’n geheel eruit wordt getrokken óf afbreekt. Dat is afhankelijk van de groeifase. Toch levert harsen bij een afgebroken haar geen stoppels op, in tegenstelling tot bij scheren. Hierdoor blijven haartjes bij harsen hoe dan ook langer weg dan bij scheren… Ongeacht of we de hele wortel eruit trekken of alleen een deel van het haartje.

Zelf harsen kent verschillende nadelen

Als mensen zelf gaan harsen, maken ze vaak (onwetend) gebruik van een lage kwaliteit hars. Dit brengt voornamelijk problemen op het gebied van hechting met zich mee. Soms plakt de hars namelijk alleen aan de huid, in plaats van aan het haartje. Hierdoor kan uw huid irriteren, haren ingroeien of haarzakjes ontsteken. Lastig en pijnlijk. Panta Rhei maakt gebruik van professionele hars die alleen hecht aan uw haartjes en niet aan uw huid. U bent zeker van een adequate en kwalitatief hoogstaande manier van harsen.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.