Kennismakingsbehandeling incl huidanalyse

Kennismakingsbehandeling incl huidanalyse

Een huidanalyse + één gelaatsbehandeling

Tijdens de behandeling vindt er een uitgebreide huidanalyse plaats, compleet met foto’s, een persoonlijk advies en een behandelplan. Het is geschikt voor ieder huidtype! Naast de analyse voeren wij ook een eerste gelaatsbehandeling uit. De behandeling is dus een huidanalyse inclusief een eerste behandeling ter kennismaking. Eerst een gratis intake ter kennismaking inplannen? Ook dat kan!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen die te kampen heeft met een huidaandoening: mannen of vrouwen binnen iedere leeftijdscategorie. Maar ook voor iedereen die wilt weten hoe de huid er écht uit ziet. Het geeft u een uitgebreide kennismaking met de professionele en goed aangeschreven behandelmethodes en producten van Environ. En natuurlijk maakt u op een laagdrempelige manier kennis met Schoonheidsinstituut Panta Rhei.

Welke onderdelen komen aan bod?

Naast een uitgebreide huidanalyse en een persoonlijk advies kunnen wij, afhankelijk van uw huidtype, huidproblemen en wensen, extra aandacht geven aan diverse onderdelen. Denk aan (pre)reiniging, hydraterende verzorging, het verwijderen van make-up, tonifiëren, micro-exfoliatie of een verhelderende massage.

Onze werkwijze

  1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
  2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
  3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
  4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
  5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Meer weten? U mag altijd bellen of een gratis en vrijblijvende intake inboeken.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Duur van de behandeling

Een Environ Discovery kennismakingsbehandeling duurt gemiddeld zo’n 75 minuten. Plan gerust een afspraak in, of kom eerst langs voor meer informatie tijdens een gratis intake. Tot snel!