Make-up

Make-up

Make-up zoals u het wilt

Make-up is meer dan het aanbrengen van lipstick of een oogschaduw… Make-up, mits op juiste wijze aangebracht, kan uw persoonlijkheid subtiel ondersteunen. Of juist erg op laten vallen. Helemaal naar gelang uw stemming, wensen en gelegenheid. Heeft u een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft? Of wilt u eens lekker in de watten gelegd worden? Wij doen graag uw make-up!

Experts in het aanbrengen van make-up

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is buitengewoon expert in make-up. Al ruim 10 jaar! Daarbij gebruiken wij ’s werelds meest vooraanstaande merk: Jane Iredale. Dit is een natuurlijke make-up, boordevol met gezonde mineralen. Deze producten zijn echt de crème de la crème op dit gebied te noemen. Mede dankzij Jane Iredale kunnen wij toveren met make-up. Vermoeidheidslijntjes kunnen we onzichtbaar camoufleren. En zelfs als u stress ervaart laten wij u er stralend uitzien.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Wat kan u verwachten bij een make-up behandeling

Wilt u er stralend uitzien tijdens uw werk, vrije tijd of als u uitgaat? Daar kunnen wij voor zorgen. We kunnen natuurlijk make-up aanbrengen. Maar het is ook mogelijk u een consult te geven. Daarin leren wij u make-up aan te brengen met de producten van Jane Iredale, welke wij ook verkopen. Natuurlijk voorzien wij u ook altijd van de laatste tips en trends. 

Kom langs voor een gratis consult

Bij Panta Rhei kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen met make-up. Dat begint altijd bij uw eigen wensen. Vanuit daar adviseren wij u graag welke make-up het beste bij u past. Komt u hiervoor gerust eens langs in ons schoonheidsinstituut. Een consult is gratis. Reserveren via de website is wel aan te bevelen.

Wist u dat…

Naar wens bieden wij al onze cliënten, na een behandeling (iedere soort), gratis een lichte make-up behandeling aan. Dan kunt u met een verzorgd uiterlijk Panta Rhei verlaten.