Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling

Een zachte huid met microdermabrasie

Microdermabrasie is een techniek waarmee dode en verouderde cellen van de opperhuid weggepolijst worden. Het is een revolutionaire techniek die een positieve invloed heeft op elk huidtype. Microdermabrasie is ook geschikt voor u! De behandelingen zijn pijnloos en uitermate effectief. Het resultaat na een behandeling is een zachte, fijne huid met een natuurlijke kleur. Boek gerust een gratis en vrijblijvende intake voor een advies op maat.

Gecertificeerd expert voor microdermabrasie behandeling

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is dé microdermabrasie expert van Nederland. Er is niet alleen de kennis in huis, maar ook nog eens de juiste apparatuur. De geavanceerde microdermabrasie machine wordt gebruikt door hoog aangeschreven dermatologen en klinieken wereldwijd. Maar er wordt verder gegaan dan alleen het gebruiken van de eersteklas apparatuur.

Hoe ik te werk ga

Bij iedere behandeling wordt slechts een dun laagje van de huid gepolijst, zodat uw huid niet geïrriteerd zal raken. Het resultaat is direct zicht- en merkbaar, maar voor grotere verbeteringen zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van uw huidtype en huidproblemen. Echter, door het gebruik van onze aanbevolen thuisproducten kan u nóg betere resultaten verwachten. Uw huid zal verdikken en gladder worden waardoor u een jongere uitstraling krijgt.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid. 



  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Kom langs voor een gratis intake

Niet iedereen heeft dezelfde huid. Iedere huid vergt een ander behandelplan en persoonlijke huidverzorgingsproducten. Voor het beste resultaat is het daarom aan te raden om een gratis en vrijblijvende intake in te plannen, of op te bellen. Een afspraak maken is zo gedaan via onze website. Tot snel!