Ongewenste haargroei stoppen

Ongewenste haargroei stoppen

Ongewenste haargroei permanent of tijdelijk stoppen

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Haartjes op uw benen, armen, rug of in uw gezicht kunnen voor veel ongemakken zorgen. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen. Mijn cliënten hebben vaak al veel geprobeerd, maar zonder gewenste resultaat. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is gespecialiseerd in permanente en tijdelijke ontharing. Ook u kan ik helpen!

Onzeker over de juiste behandeling? Plan een gratis intake

Bent u nog niet zeker welke behandeling voor u het meest geschikt is om uw ongewenste haargroei te stoppen? Wilt u graag eerst een advies van onze specialisten? Dat begrijp ik volkomen! Ik kan u de voor- en nadelen per behandeling, afgestemd op uw persoonlijke situatie, vrijblijvend en gratis voorleggen. Plan hiervoor een gratis intake in, dan maak ik graag tijd vrij voor u.

Permanente ontharing

Wilt u definitief afscheid nemen van ongewenste haargroei? Dan heb ik de keuze uit twee behandelingen. Ten eerste is er een IPL behandeling waar een zeer intense lichtflits wordt gebruikt om de haarwortel te vernietigen. Panta Rhei heeft hier een speciale opleiding voor gevolgd en beschikt over een kostbaar en geavanceerd IPL-ontharingsapparaat van CTI Medical. De behaalde resultaten hiermee zijn fantastisch en uiterst effectief!

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

De tweede methode die veel wordt toegepast is elektrische ontharing. Dit wordt met name toegepast bij grijze haren (of enkele zwarte haren). Het voelt aan als epileren en vergt meerdere behandelingen, maar geeft ook goede resultaten.

Tijdelijke ontharing

Naast permanente ontharing zijn ook tijdelijke ontharingsmethodes nog steeds erg populair om ongewenste haargroei te stoppen. Bij Panta Rhei kan u hierbij kiezen uit waxenepilerenharsen of Brazilian waxing. Een probleem waarover ik vaak te horen krijg wanneer mensen zelf harsen of waxen, is dat de kwaliteit van de wax/hars tegenvalt.

Bij mij zal de kwaliteit u allesbehalve tegenvallen! Alleen de best denkbare producten gebruik ik in mijn schoonheidsinstituut. Volledig afgestemd op uw huidtype. Een persoonlijke aanpak staat altijd bovenaan. Plan daarom eerst vrijblijvend een gratis intake in.