Waxen

Waxen

Waxing is het verwijderen van haren met behulp van een lauw warme wax, die met een spatel op het te ontharen gebied wordt aangebracht, nadat eerst een speciale pre-waxing olie op de huid is aangebracht. Dan wordt de wax met alle daarin vastgekleefde haren in één beweging verwijderd. Het grote voordeel is, dat de wax alleen aan de haren plakt en niet aan de huid. Waxing is daarom zacht voor de huid en minder pijnlijk dan harsen. Waxing is ideaal voor de gevoelige huid en kan toegepast worden in het gelaat, de oksels, op armen, benen en de schaamstreek. Waxen zorgt voor een supergladde, niet-geïrriteerde huid.

Panta Rhei maakt gebruik van de beste wax ter wereld, de Australische Lycon wax.  De wax is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, waaronder bijenwas, verzacht met olijfolie. Er zijn verschillende waxen voor verschillende huidtypen en plaatsen op het lichaam. Er is wax met het verzachtende aloë–vera en bijvoorbeeld ook met het kalmerende azuleen, een kamille extract. Elke wax heeft een eigen geur.

  • Ontharen vanaf een haarlengte van 1 mm
  • Minder pijnlijk dan harsen, na enkele keren nagenoeg pijnloos
  • Zacht voor de huid, vrijwel geen roodheid of irritatie
  • De wax wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Voor gelaat, armen, benen, oksels, bikinilijn en Brazilian
  • Heerlijke geuren zoals aardbeien, chocolade, lavendel, aloë-vera  enz.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!

Contact opnemen