Onzuivere en vette huid

Onzuivere en vette huid

Wij krijgen uw huid in balans

Heeft u last van een vettige huid? Dan komt dat glimmende olieachtige laagje op uw huid u natuurlijk zeer bekend voor. Erg vervelend… Al helemaal als er puistjes uit voortkomen. Het is het gevolg van de talgklieren die te veel talg produceren. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is gespecialiseerd in het behandelen van een talgrijke en vette huid. Wij krijgen uw huid weer in balans. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvende intake, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. 

Wat wij kunnen doen aan uw vette huid

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er een aantal mogelijkheden. Het is belangrijk om nooit zomaar (agressieve) reinigingsproducten van de drogist te gebruiken. Dit kan leiden tot uitdroging of een nóg vettere huid. Wij gebruiken professionele peelings en producten, ook voor thuisgebruik, die tevens voor sommige acne-behandelingen worden gebruikt. Deze zijn effectiever en veiliger voor uw huid met een goed resultaat. Kom gratis en vrijblijvend langs om een inschatting te laten van úw persoonlijke behandelplan.

Het ontstaan van een vette huid

Door de oorzaak van een vette huid te achterhalen kunnen wij gericht behandelen en specifieke producten aanbevelen die werken voor u, want iedere huid is anders! Wat de exacte oorzaak is van úw vettige huid, kunnen wij achterhalen met een huidanalyse. Veelal is het aanleg, maar ook hormonale schommelingen tijdens de puberteit, zwangerschap of door het gebruik van anticonceptie komen veelvuldig voor. De onzuiverheden op uw huid zijn het gevolg een te hoge talgproductie, waardoor poriën verstopt raken en er ontstekinkjes ontstaan.

Onze werkwijze

 1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
 2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
 3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
 4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
 5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Meer weten? U mag altijd bellen of een gratis en vrijblijvende intake inboeken.  • Jarenlange ervaring
 • Gecertificeerd Skincoach
 • Voor alle huidproblemen
 • Gewaard met een 9,8
 • Hoogwaardige apparatuur

Extra mooi meegenomen: wij zijn erkend door verzekeraars

Door het gebruik van onze professionele producten en aanpak, zal ook úw huid rustiger en minder vet worden. Wij kunnen een vette huid goed in balans krijgen. Niet voor niets is Panta Rhei gediplomeerd acné specialist. Wij worden erkend door ziektekostenverzekeraars. Ook u heeft kans op een (volledige) vergoeding! Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar en meldt dat wij zijn ingeschreven in het AGB-register. 

Geadviseerde producten voor thuisgebruik:

Clarity producten

 • Sebu Wash Gel Cleanser
 • Sebu Tone Clarifier
 • Sebu-Lac lotion
 • Sebu-ACE Oil
 • Sebu-Spot Blemish
 • Gel Sebu-Clear Masque 

Quote

Door minder zuivel te nemen kunnen de onzuiverheden/puistjes afnemen.