Methoden van Panta Rhei

Onze werkwijze en technieken

Zorgen, stress, verdriet en andere factoren laten hun sporen na op de huid. Met de speciale en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden die wij toepassen gaan wij voor een gegarandeerd verbeterd resultaat. Na 10 jaar ervaring met deze behandelmethodes durven wij dat gerust te stellen. Op deze pagina leest u meer over onze methodes en technieken. En kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking! Dan kijken we samen naar uw huid, bespreken we de behandelingen waar u zich comfortabel bij voelt en laten wij direct weten welke resultaten ú mag verwachten.

Onze behandelingen: vanuit binnen en vanaf buiten

De methoden die wij toepassen zijn tweeledig: behandelingen vanaf de buitenkant en supplementen van binnenuit. Ze hoeven beide overigens niet per se synchroom gebruikt te worden, maar onze ervaring is wel dat hardnekkige huidproblemen erg gebaat zijn bij beide behandelmethoden. Enerzijds ondersteunen wij uw huid “van binnenuit” door het adviseren van supplementen*. Anderzijds gebruiken wij huidverzorgende producten zoals peelings, cleanings en cremes van Environ “voor de buitenkant” boordevol gezonde vitamines**. Dankzij deze behandelmethoden, welke tezamen of geheel los van elkaar kunnen worden ingezet, zijn wij zeker van vooruitgang van uw huid.

De Environ werkwijze: voor een optimale opname van mineralen in uw huid

De buitenkant van uw huid behandelen wij met de producten van Environ. Deze bevatten veel gezonde vitamines. Voor het behalen van maximale resultaten heeft Environ een eigen techniek ontwikkeld die gebaseerd is op drie pijlers. Wij werken graag volgens deze techniek. Bovendien zijn wij gecertificeerd om ermee te werken. Het resultaat is een tot wel 3000% verbeterde opname van de vitamines in uw huid, strakkere contouren, liftende effecten en uiteindelijk een stralende huid. Huidproblemen van aller aard kunnen wij goed behandelen met deze methode.

De Environ methodiek is gebaseerd op drie pijlers. Te weten: peelen, rollen en behandelen. Al onze behandelingen vinden plaats met, of zijn geïnspireerd op, de wetenschappelijk onderbouwde methoden van Environ. Environ is een hoogwaardig merk dat zich richt op gecertificeerde schoonheidssalons die volgens hun hoge normen werken. De producten zal u niet vinden bij drogisterijen of apotheken.  

Finishing touches van Jane Iredale

Voor de echte finishing touches bieden wij overigens ook gezonde minerale make-up van Jane Iredale aan.   

 

*De supplementen die wij voorschrijven zijn van het Advanced Nutrition Program. 
**De huidverzorgende producten die wij gebruiken zijn van Environ.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u er ook mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn, maak dan vrijblijvend een afspraak!