Peeling gezicht

Peeling gezicht

Een mooie huid met een gezichtspeeling

Een strakkere en gladdere huid met behulp van een peeling? Een milde peeling die veilig en effectief werkt én tegelijkertijd fantastische resultaten bewerkstelligd? Kies dan voor de peeling “Environ Cool Peel”. Ideaal voor als u lijntjes, littekens, puistjes, een verouderde huid, een dikke of ruwe huid, een zonbeschadigde huid of rosacea effectief wilt behandelen.  

De hoogste effectiviteit in kuurvorm      

Naar gelang uw huidtype en huidproblemen raad ik u behandelingen in kuur aan voor een optimaal resultaat. De methode van Environ wordt dan pas écht doeltreffend. Ze zijn geschikt voor wekelijkse, of zelfs dagelijkse, toepassing thuis gedurende een aantal weken. Waarom de peelings zo effectief zijn? Omdat uw huid in optimale gezondheid en conditie wordt gebracht, mede doordat het de opname van vitamines bevordert.

Het verschil met een diepere peeling

De peelings van Environ die worden gebruikt zijn mild te noemen. Ze zijn ongevaarlijk voor uw huid, terwijl ze wel langdurige resultaten bieden.

De huid heeft een korte herstelperiode nodig en heeft maar een tijdelijk verlies aan vocht. Dus geen "down time" periode

Op de markt zijn echter ook veel “diepe” peelings beschikbaar. Deze zijn niet zonder gevaar, want ze zullen alle cellen in de opperhuid doden. Door deze schadelijke behandeling zal de huid er wel gladder uitzien, maar wordt er littekenweefsel gevormd en blijft de opperhuid onherstelbaar dun en gevoeliger dan normaal. Kijk hier dus mee uit. 

✨ Ook een stralende huid?

  1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
  2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
  3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
  4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
  5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Wilt u weten hoe u een stralende huid kan krijgen? Bel ons of boek een gratis intake in.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Gratis afspraak bij een gecertificeerd skincoach

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is gecertificeerd skincoach en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. ik ben gespecialiseerd in het gebruik van de Environ producten en behandelen wekelijks tientallen mensen met huidproblemen naar uiterste tevredenheid. Een gezondere huid is ook voor u binnen handbereik. Kom naar het instituut in Velp of boek een gratis intake.