Permanente make-up

Permanente make-up

Altijd een verzorgd uiterlijk met permanente make-up

Wilt u er altijd op en top verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up de oplossing. Hoe fijn is het om te weten dat uw make-up er altijd mooi en verzorgd uitziet. Zelfs als u net uit bed komt! Schoonheidsinstituut Panta Rhei is opgeleid door de beste permanente make-up experts van Nederland. Vanzelfsprekend hebben wij een vergunning voor het mogen aanbrengen van permanente make-up. Komt u gerust eens langs voor een gratis intake om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Wenkbrauwen bijwerken met permanente make-up

Wij kunnen verschillende gebieden behandelen met permanente make-up. Natuurlijk beginnen we daar nooit zomaar aan. Meer daarover leest u hieronder. Zorgvuldigheid staat bovenaan onze lijst. Permanente make-up voor wenkbrauwen betekent dat u gevormde wenkbrauwen krijgt die goed passen bij uw gezicht. Ook eyeliners kunnen wij op verschillende manieren permanent aanbrengen.

Permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het verschil tussen tattoo en permanente make-up is, dat bij tattoo inkt heel diep in de huid wordt ingebracht. Bij permanente make-up worden pigmenten gebruikt, die oppervlakkig in de huid worden aangebracht. Daarom blijft een tattoo levenslang zichtbaar en wordt permanente make-up heel langzaam door de huid afgebroken, waardoor het na een aantal jaren volledig is vervaagd. Toch moeten ook permanente make-up pigmenten aan de strengste eisen voldoen. Uiteraard gebruikt Panta Rhei uitsluitend dermatologisch goedgekeurde permanente make up 1 pigmenten, die proefdier-vrij en hypoallergeen zijn.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Zorgvuldigheid voorop! Altijd eerst een intake

Wij vinden het erg belangrijk dat de vorm en de kleuren uiterst zorgvuldig worden gekozen. Bij Panta Rhei vindt daarom altijd eerst een intakegesprek plaats. Daarbij worden in onderling overleg kleur, vorm, mogelijkheden en uw wensen besproken. Vervolgens wordt dit niet-permanent aangebracht om een indruk te krijgen hoe het er uit gaat zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent worden de gegevens door ons vastgelegd. Heeft u vragen, maak dan even een afspraak. Ons instituut bevindt zich in Velp, nabij Arnhem. Wij maken graag tijd vrij om uw vragen te beantwoorden. Vrijblijvend, want u bent tot niets verplicht.