Permanente make-up

Permanente make-up

Altijd een verzorgd uiterlijk met permanente make-up

Wilt u er altijd op en top verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up de oplossing. Hoe fijn is het om te weten dat uw make-up er altijd mooi en verzorgd uitziet. Zelfs als u net uit bed komt! Schoonheidsinstituut Panta Rhei is opgeleid door de beste permanente make-up experts van Nederland. Vanzelfsprekend is er een vergunning voor het mogen aanbrengen van permanente make-up. Komt u gerust eens langs voor een gratis intake om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Wenkbrauwen bijwerken met permanente make-up

Er kunnen verschillende gebieden behandelen met permanente make-up behandeld worden. Natuurlijk begin ik daar nooit zomaar aan. Meer daarover leest u hieronder. Zorgvuldigheid staat bovenaan mijn lijst. Permanente make-up voor wenkbrauwen betekent dat u gevormde wenkbrauwen krijgt die goed passen bij uw gezicht. Ook eyeliners kan op verschillende manieren permanent aangebracht worden.

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

 

✨ Ons stappenplan ✨

  1. Gratis intake & wensen bespreken
  2. Afspraak inplannen
  3. Behandeling in Velp
  4. Onbezorgd genieten!

Meer informatie over permanente make-up?

Graag maken wij eerst kennis om uw wensen te bespreken. Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u daarin meer over onze aanpak, technieken en wat u kan verwachten.  


Permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het verschil tussen tattoo en permanente make-up is, dat bij tattoo inkt heel diep in de huid wordt ingebracht. Bij permanente make-up worden pigmenten gebruikt, die oppervlakkig in de huid worden aangebracht. Daarom blijft een tattoo levenslang zichtbaar en wordt permanente make-up heel langzaam door de huid afgebroken, waardoor het na een aantal jaren volledig is vervaagd. Toch moeten ook permanente make-up pigmenten aan de strengste eisen voldoen. Uiteraard gebruikt Panta Rhei uitsluitend dermatologisch goedgekeurde permanente make up 1 pigmenten, die proefdier-vrij en hypoallergeen zijn.

Zorgvuldigheid voorop! Altijd eerst een intake

Ik vindt het erg belangrijk dat de vorm en de kleuren uiterst zorgvuldig worden gekozen. Bij Panta Rhei vindt daarom altijd eerst een intakegesprek plaats. Daarbij worden in onderling overleg kleur, vorm, mogelijkheden en uw wensen besproken. Vervolgens wordt dit niet-permanent aangebracht om een indruk te krijgen hoe het er uit gaat zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent worden de gegevens door ons vastgelegd. Heeft u vragen, maak dan even een afspraak. Het instituut bevindt zich in Velp, nabij Arnhem. Ik maak graag tijd vrij om uw vragen te beantwoorden. Vrijblijvend, want u bent tot niets verplicht.

Nicole S. uit Velp - 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
"Klantgericht, persoonlijk, integer, professioneel en servicegericht. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog. Ik kijk altijd uit naar de behandeling en ben altijd zeer tevreden met het resultaat. En mocht er een keer wat zijn? De klant is hier nog echt koning; het wordt dus altijd naar tevredenheid opgelost."