Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pijnvrij, risicoloos en langdurig verwijderen

Pigmentvlekken zoals een zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken of andere verkleuringen van de huid kunnen als storend worden ervaren. Veelal wordt dit tijdelijk opgelost door cosmetica met blekende stoffen. Maar de overproductie van pigment wordt hierdoor helaas niet gestopt. Bij Panta Rhei kan dat wél, als een van de weinige in Nederland. Pijnvrij, risicoloos en met langdurig effect. Tijdens een gratis intake vertellen wij u graag meer.

Langdurig effectieve methode

Sinds kort beschikt Panta Rhei over een revolutionair huidverbeteringsapparaat om de aanmaak van pigment wél te stoppen. Met deze DF machine brengen wij werkzame stoffen dieper in de huid dan normaal mogelijk. Dit is geheel pijnloos, zonder huidbeschadigingen. Pigmentvlekken worden hierdoor aanzienlijk lichter van kleur, of zelfs onzichtbaar. In combinatie met de producten uit de ‘Radiance-lijn’ van Environ geeft dit ongekende resultaten.

 

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken worden vaak veroorzaakt door blootstelling aan zon en UV-straling, hormonale schommelingen en erfelijkheid. Het zijn opeenhopingen van melanine in de huid en laten de huid donker verkleuren. Nog iets donkerder bruin gekleurde vlekjes zijn ouderdomsvlekken. Heeft u veel in de zon gelegen in uw jongere jaren? Dan is uw huid waarschijnlijk zonbeschadigd. Tenslotte onderscheiden we nog het zwangerschapsmasker. Verkleuring van de huid in de hals en het gezicht als gevolg van zwangerschap. Panta Rhei kan u helpen bij iedere van de bovengenoemde varianten.

Gratis advies van een gecertificeerd skincoach

Panta Rhei is officieel gecertificeerd als skincoach en is daarmee in staat om uw pigmentvlekken effectief en volgens de juiste methode te behandelen. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is zelfs de enige gecertificeerde skincoach in de regio. Wilt u een advies van ons? Plan dan een gratis intake in.

Tip voorkomen pigmentvlekken

Gebruik altijd extra bescherming met spf voor uw huid. De spf in dagcreme is heel vaak niet voldoende.