Rosacea behandeling

Rosacea behandeling

Goede behandelmogelijkheden tegen rosacea

De letterlijke betekenis van rosacea is ‘rood als een roos’. Als u hier zelf mee te kampen heeft zal u dit helaas kunnen beamen. Bij Rosacea verschijnen kleine rode stipjes op de wangen, de kin, de neus en het voorhoofd. Deze vervelende huidaandoening komt voornamelijk voor bij vrouwen in de leeftijd tussen de 30 en 50 jaar. Misschien heeft u al verschillende middelen geprobeerd, maar lijkt niets te werken. Ik ga daar verandering in brengen. Rosacea is door een combinatie van verschillende behandelingen erg goed te verminderen.

De behandeling tegen rosacea

De behandelmethode die wordt toegepast is afhankelijk van de ernst van de rosacea. Daarom voer ik allereerst een uitgebreide analyse van uw huid uit. Hierna bespreken we samen wat de beste behandelaanpak is. Panta Rhei werkt bij behandelingen om rosacea te verminderen veelal met lactaatzuur. Dit middel, een extract van melk, stimuleert de aanmaak van ceramiden en bevordert de natuurlijk hydratatie. De behandelingen tegen rosacea duren gemiddeld zo’n half uur.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Verschillende stadia Rosacea

Rosacea ontwikkelt zich vaak in verschillende stadia. Waar het in het eerste stadium vaak nog  algemene roodheid en oppervlakkige vaatjes zijn, ontstaan er in fase 2 kleine bultjes en puistjes. Vervolgens ontstaan er grotere ontstekingen en soms treedt er een verdikking van de neus op. In het laatste stadium kunnen ook oogproblemen aanwezig zijn. Dit leidt tot een brandend en jeukend gevoel. Elk stadium kan ik behandelen.

Gratis intake inplannen

Vindt u dat het tijd is om actie te ondernemen? Laat rosacea uw leven niet langer negatief beïnvloeden. Wij kunnen uw rosacea behandelen, mits er de juiste techniek en middelen gebruikt worden. U kan zich daarom nu inschrijven voor een gratis intake. Dan kijken we samen naar een geschikt behandelplan! Tot snel.

Tip

Vermijd al te grote temperatuurverschillen. Bescherm je huid extra in de zomer met zonnebrand met een hoge beschermingsfactor!