Tijdelijke ontharing

Tijdelijke ontharing

Ongewenst gezichts- en/of lichaamshaar bij bijvoorbeeld de oksels wordt al eeuwen als ontsierend ervaren. Tot voor kort was het niet eenvoudig om ongewenst haar te verwijderen. Scheren, epileren, harsen en crèmes zijn tijdrovend, huid irriterend en soms pijnlijk. Zeker bij het zelf harsen of epileren kunnen ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes ontstaan. Bij de professionele harsen en epilatiemethoden bij bijvoorbeeld bikini waxing of Brazilian waxing die Panta Rhei toepast, treden deze nadelen vrijwel nooit op.

IPL lichttechniek

Definitief ontharen betekent nooit meer scheren, geen ingegroeide haartjes en geen irritatie. Wilt u ook niet meer iedere dag bezig zijn met uw donkere (over)beharing? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken om uw huid en haren te beoordelen door de officieel erkende ontharingstechniek deskundige of deze methode geschikt voor u is.

Uiterste zorgvuldigheid voor optimaal resultaat

Elke huid is anders. Ook haarkleur en haardikte verschillen. Voor optimale resultaten is het belangrijk, dat de lichtenergie precies wordt afgestemd op de kenmerken van uw huid en haren. Mocht u interesse hebben in een behandeling, dan krijgt u bij Panta Rhei eerst een intakegesprek. Daarin wordt uitgelegd hoe de behandeling in z’n werk gaat, wat u wel en niet moet doen en wordt een schatting gegeven hoeveel behandelingen er in uw geval nodig zijn. Vervolgens wordt er een aantal proefflitsen gegeven om te zien hoe bij uw huid en haren het beste resultaat kan worden bereikt. Na enkele dagen tot een week is het resultaat bekend en kunt u besluiten of u definitief van uw ongewenste haargroei af wilt.

Kwaliteit voor perfect resultaat

Men hoort nogal eens over slechte ervaringen met permanent ontharen. Lasers geven soms verbrandingen, bij sommige IPL apparaten komen veel haren later weer terug. Dat hangt samen met de kennis van de behandelaar en de kwaliteit van de apparatuur. Panta Rhei heeft een speciale opleiding gevolgd voor IPL ontharen en gebruikt een kostbaar, geavanceerd IPL ontharingsapparaat van CTI – Medical. Dit professionele, medische apparaat heeft een speciaal optisch filter- en spiegelsysteem, dat zorgt dat alleen het deel van het lichtspectrum dat het pigment in de haar verwarmt, wordt uitgestraald. Alle schadelijke lichtstraling wordt tegengehouden. Dat zorgt voor een zeer effectieve ontharing en voorkomt de kans op verkleuringen van de huid. Het intense puls licht wordt naar de haren geleid door een speciaal kristal van optisch kwarts. Om verwarming van de huid te voorkomen, is dit kristal watergekoeld, zodat niet met lichtverlies gevende gel behoeft te worden gewerkt. Dankzij dit kostbare apparaat kunt u bij Panta Rhei op een veilige en zeer effectieve wijze uw ongewenste beharing definitief laten verwijderen: nooit meer scheren of harsen.

Panta Rhei biedt u een keuze uit de volgende IPL behandelingen:

  • Bovenlip, kin of beide
  • Wangen, hals
  • Volledig gezicht
  • Bikini-lijn of modelleren
  • Onderbenen en/of bovenbenen
  • Onderarmen en/of bovenarmen
  • Oksels, buikstreepje, tepels

Bij mannen wordt de schaamstreek niet behandeld, maar natuurlijk wel armen en benen, de baardstreek, borst, nek, schouders en de rug.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.