Verouderde huid

Verouderde huid

Huidveroudering tegengaan door anti-aging behandeling

Uw huid verliest in de loop der jaren stevigheid, souplesse en glans. Er is te zien dat u heeft geleefd. Stress, zorgen, verdriet en andere factoren hebben uw huid getekend. Niet iedereen is voorstander van injecties, gezien de risico’s. Panta Rhei ook niet! En dat hoeft ook niet langer... Er worden namelijk natuurlijke technieken gebruikt die 100% risicovrij zijn én resultaat opleveren.

De huid verjongen zonder risico i.p.v. liften

Terwijl injecterende behandelingen zorgen voor een lift van uw huid en geven (tijdelijke) resultaten. Mét het risico dat uw gelaat dramatisch en blijvend zal veranderen. Het nadeel is dat de huid zelf niet aan wordt gepakt. Daarom pak ik liever de huid zelf aan om zichtbare ouderdomsverschijnselen te verminderen. Op dit gebied is een enorme ontwikkeling gaande, die goede resultaten oplevert, zonder risico. U kunt daar kennis mee maken. Kom langs voor een intake, dan wordt er besproken welke aanpak voor u het beste werkt. 

Anti-aging producten

Panta Rhei gebruikt natuurlijke en huidverbeterende producten van Environ. Onze cliënten behalen hier goede resultaten mee, met een glansrijke en stralende huid tot gevolg. De producten kan u simpelweg thuis aanbrengen, zonder dat daar een afspraak in ons instituut voor nodig is. Ik geef u graag een advies over de juiste Environ producten tijdens een intake.

✨ Ook een stralende huid?

  1. Vrijblijvende intake boeken Boek een vrijblijvende intake via onze website
  2. Intake bij Panta Rhei Wij beoordelen uw huid en geven een vervolgadvies
  3. Kennismakingsbehandeling Een eerste behandeling met een huidanalyse
  4. Vervolgbehandelingen Behandelingen incl. eventuele producten voor thuis
  5. Huidverbetering behaald We plannen een afspraak voor de langere termijn

Wilt u weten hoe u een stralende huid kan krijgen? Bel ons of boek een gratis intake in.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Microdermabrasie tegen een oude huid 

Een andere methode om uw huid meer souplesse en glans te geven is door microdermabrasie toe te passen. Deze pijnvrije methode verwijderd dode en verouderde huidcellen van de opperhuid met behulp van fijne kristallen. Hierdoor verschijnen jonge en roze huidcellen aan het oppervlak en wordt uw huid zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur. Boek een gratis intake in om te zien wat ik voor uw (oude) huid kan betekenen.