Waxen - Arnhem en omgeving

Waxen - Arnhem en omgeving

Waxen rekent af met snel terugkomende haartjes

Bent u klaar met haartjes die snel terugkomen? Verwijdert u ze liever met wortel en al? Kies dan voor een waxbehandeling bij Schoonheidsinstituut Panta Rhei. Zowel mannen als vrouwen, met ieder huidtype kunnen bij ons terecht. Waxen kan bij ons al vanaf €14,00

Only the best: Australische Lycon wax 

De wax die wij gebruiken is afhankelijk van uw huidtype, maar wordt over het algemeen wel bestempeld als de beste ter wereld. Australische Lycon Wax is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, waaronder bijenwas, verzacht met olijfolie. Extra toegevoegde ingrediënten kunnen variëren van aloë-vera tot kamille extracten. Voor ieder huidtype is er een geschikte wax met een eigen geur.

Ideaal voor de gevoelige huid

Waxen is ideaal voor mensen die een gevoelige huid hebben. U kan ervanuit gaan dat wij zorgvuldig met uw huid aan de slag gaan. Allereerst wordt er een speciale pre-waxing olie aangebracht. Daarna wordt de lauw warme wax aangebracht. Hierna worden de haartjes in één losse beweging verwijderd zonder dat er huidirritatie optreedt. Na enkele keren is waxen zelfs vrijwel pijnloos.

U kan direct een afspraak maken, maar eerst langskomen voor een gratis intake in Velp (nabij Arnhem) om kennis te maken met de waxbehandeling mag natuurlijk ook.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Welke gebieden worden gewaxt

Waxen is geschikt voor het gelaat, armen, benen, oksels en bikinilijn. Ook bied ik Brazilian waxing aan voor vrouwen. Er wordt onthaart vanaf een haarlengte van 1mm. Het grote voordeel is dat de wax alleen aan de haren plakt en niet aan de huid. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een advies? Plan dan een gratis intake in.

Nicole S. uit Velp - 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
"Klantgericht, persoonlijk, integer, professioneel en servicegericht. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog. Ik kijk altijd uit naar de behandeling en ben altijd zeer tevreden met het resultaat. En mocht er een keer wat zijn? De klant is hier nog echt koning; het wordt dus altijd naar tevredenheid opgelost."