Waxen - Arnhem en omgeving

Waxen - Arnhem en omgeving

Waxen rekent af met snel terugkomende haartjes

Bent u klaar met haartjes die snel terugkomen? Verwijdert u ze liever met wortel en al? Kies dan voor een waxbehandeling bij Schoonheidsinstituut Panta Rhei. Zowel mannen als vrouwen, met ieder huidtype kunnen bij ons terecht. De wax die wij gebruiken is afhankelijk van uw huidtype, maar wordt wel bestempeld als de beste ter wereld.

Wij gebruiken alleen het beste: Australische Lycon wax 

Een wax die over het algemeen wordt bestempeld als de beste van de wereld is de Australische Lycon wax. Deze wax is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, waaronder bijenwas, verzacht met olijfolie. Extra toegevoegde ingrediënten kunnen variëren van aloë-vera tot kamille extracten. Voor ieder huidtype is er een geschikte wax met een eigen geur. Kom gerust eens langs voor een gratis intake in Velp (nabij Arnhem) om kennis te maken met onze waxbehandeling.

Ideaal voor de gevoelige huid

Waxen is ideaal voor mensen die een gevoelige huid hebben. U kan ervanuit gaan dat wij zorgvuldig met uw huid aan de slag gaan. Allereerst brengen wij een speciale pre-waxing olie aan, om vervolgens een lauw warme wax aan te brengen. Hierna verwijderen wij haartjes in één losse beweging, zonder dat er huidirritatie optreedt. Na enkele keren is waxen zelfs vrijwel pijnloos.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Welke gebieden wij waxen

Waxen is geschikt voor het gelaat, armen, benen, oksels en bikinilijn. Ook bieden wij Brazilian waxing aan voor vrouwen. Wij kunnen ontharen vanaf een haarlengte van 1mm. Het grote voordeel is, dat de wax alleen aan de haren plakt en niet aan de huid. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een advies? Plan dan een gratis intake in.