Wenkbrauwen en/of wimpers verven

Wenkbrauwen en/of wimpers verven

Uw wenkbrauwen en wimpers in goede handen

Wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor uw uitstraling. Lichte of vale wenkbrauwen maken uw gezicht minder sprekend. Door uw wenkbrauwen te laten verven behoudt u voor lange tijd vollere en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Ook uw wimpers kunnen wij verven, passend bij uw ogen met natuurlijke looks. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Boek dan vrijblijvend een gratis intake behandeling. 

Het effect van het verven van wenkbrauwen en wimpers

Verven is een uitstekende oplossing voor wie geen zin heeft om iedere dag haar wenkbrauwen of wimpers te moeten opmaken. Omdat wij samen kleuren kiezen die passen bij uw uiterlijk, haarkleur en ogen is het resultaat uiterst natuurlijk. Daarnaast gebruikt Panta Rhei een speciale verftechniek die ervoor zorgt dat uw wenkbrauwen de kleur zo lang mogelijk vasthouden. Vaak tot wel 5 weken lang.

 

Wat kan u verwachten?

Voordat ook u stralende wenkbrauwen heeft die uw gezicht echt ophalen, bespreken wij graag wat uw wensen zijn en hoe u het in gedachten had… Aan de hand hiervan geven wij u een advies. Tijdens de behandeling zelf wordt u natuurlijk in de watten gelegd! Voor daarna geven wij u graag wat tips mee om uw wenkbrauwen zo lang mogelijk mooi te houden.

Specialist in wenkbrauwen en wimpers regio Arnhem

In de afgelopen tien jaar hebben wij héél veel cliënten in de regio Arnhem mogen voorzien van geverfde wenkbrauwen en wimpers. Onder hen zijn er velen die iedere 6 weken terugkomen voor een vervolgafspraak. Schoonheidsinstituut Panta Rhei is officieel gecertificeerd, heeft alle diploma’s én beschikt over jarenlange ervaring. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende intake

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!