(Wenkbrauwen) epileren Arnhem

(Wenkbrauwen) epileren Arnhem

Neem afscheid van ongewenste haartjes door epileren

Ongewenste haartjes bij uw wenkbrauwen of in uw gelaat? Uw wenkbrauwen epileren, of het epileren van haartjes op uw bovenlip of kin, is een goede oplossing om afscheid te nemen van ongewenste haartjes. Bij het epileren van haartjes wordt de haarwortel verwijderd en komt deze niet (snel) terug. Toch begin ik nooit zomaar met epileren, omdat ik graag rekening willen houden met uw wensen. Plan van tevoren een gratis intake in, dan geef ik u een gratis advies.

Nauwkeurigheid is van uitermate belang bij wenkbrauwen epileren

Met name wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. De vorm is oorspronkelijk genetisch bepaald, maar kan gecorrigeerd worden. Daarbij is het van groot belang dat de vorm en dikte en eventueel kleur bij de vorm van uw ogen en gezicht past. Bovendien bestaat bij zelf wenkbrauwen epileren het gevaar van ontsteking van het haarzakje. Instituut Panta Rhei gaat hier uiterst nauwkeurig mee om en voorkomt ongemakken.


Nicole S. uit Velp - 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
"Klantgericht, persoonlijk, integer, professioneel en servicegericht. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog. Ik kijk altijd uit naar de behandeling en ben altijd zeer tevreden met het resultaat. En mocht er een keer wat zijn? De klant is hier nog echt koning; het wordt dus altijd naar tevredenheid opgelost."

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

(Wenkbrauwen) epileren is tijdelijk

Juist omdat ook de haarwortel wordt verwijderd, blijft de haar langere tijd weg en komt de haar niet terug als een stoppeltje. Epileren gebeurt dus haar voor haar en er wordt een speciale pincet gebruikt. Epileren kan in sommige gevallen een betere oplossing zijn dan waxen. Informeert u hierover gerust bij mij of plan een gratis intake in. ik kijk dan naar de beste oplossing. De schoonheidssalon bevindt zich op steenworp afstand van Arnhem.

Wat als uw wenkbrauwen te dun zijn geworden door epileren?

Voordat ik tot epileren overga, bekijk ik of u na het epileren voldoende wenkbrauw “overhoudt”. Hier kijk ik erg mee uit. Toch kan het zijn dat u in het verleden teveel hebt geëpileerd en dat uw wenkbrauwen wel iets voller mogen… Natuurlijk is er een tijdelijke oplossing met behulp van de uitstekende wenkbrauwpotloden of minerale wenkbrauwpoeders van Jane Iredale.