(Wenkbrauwen) epileren Arnhem

(Wenkbrauwen) epileren Arnhem

Neem afscheid van ongewenste haartjes door epileren

Ongewenste haartjes bij uw wenkbrauwen of in uw gelaat? Uw wenkbrauwen epileren, of het epileren van haartjes op uw bovenlip of kin, is een goede oplossing om afscheid te nemen van ongewenste haartjes. Bij het epileren van haartjes wordt de haarwortel verwijderd en komt deze niet (snel) terug. Toch beginnen wij nooit zomaar met epileren, omdat wij graag rekening willen houden met uw wensen. Plan van tevoren een gratis intake in, dan geven wij u een gratis advies.

Nauwkeurigheid is van uitermate belang bij wenkbrauwen epileren

Met name wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. De vorm is oorspronkelijk genetisch bepaald, maar kan gecorrigeerd worden. Daarbij is het van groot belang dat de vorm en dikte en eventueel kleur bij de vorm van uw ogen en gezicht past. Bovendien bestaat bij zelf wenkbrauwen epileren het gevaar van ontsteking van het haarzakje. Instituut Panta Rhei gaat hier uiterst nauwkeurig mee om en voorkomt ongemakken.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

(Wenkbrauwen) epileren is tijdelijk

Juist omdat ook de haarwortel wordt verwijderd, blijft de haar langere tijd weg en komt de haar niet terug als een stoppeltje. Epileren gebeurt dus haar voor haar en er wordt een speciale pincet gebruikt. Epileren kan in sommige gevallen een betere oplossing zijn dan waxen. Informeert u hierover gerust bij ons of plan een gratis intake in. Wij kijken dan naar de beste oplossing. Ons instituut bevindt zich in Velp, op een steenworp afstand van Arnhem.

Wat als uw wenkbrauwen te dun zijn geworden door epileren?

Voordat wij tot epileren overgaan, bekijken we of u na het epileren voldoende wenkbrauw “overhoudt”. Hier kijken wij erg mee uit. Toch kan het zijn dat u in het verleden teveel hebt geëpileerd en dat uw wenkbrauwen wel iets voller mogen… Natuurlijk is er een tijdelijke oplossing met behulp van de uitstekende wenkbrauwpotloden of minerale wenkbrauwpoeders van Jane Iredale. Ook bieden wij permanente make-up, waarbij uw wenkbrauwen voller lijken. Panta Rhei is gespecialiseerd in permanente make-up en dankzij de hairstroke techniek zien uw wenkbrauwen er volkomen natuurlijk uit.