Couperose behandeling

Couperose behandeling

Couperose

Wat kan beginnen met een klein gesprongen vaatje op één wang, kan al snel uitlopen tot een rode gloed over uw hele gelaat. Als u in de spiegel kijkt, ziet u misschien wel hoeveel uw gezichtshuid weg heeft van uw ouders. De kans dat zich namelijk ook couperose bij u ontwikkeld, neemt toe als uw ouders of familie er ook last van hebben. Maar u hoeft het er niet bij te laten zitten.

Hoe wij couperose behandelen

Couperose is erg goed te behandelen met medische apparatuur die relatief pijnloos de adertjes dichtbrand met een naaldje. Daarnaast is Panta Rhei gecertificeerd om het Ionzyme DF-apparaat te gebruiken voor gezichtsbehandelingen met geluidsgolven en pulserende stroom. Ook dit geeft bijzonder goede resultaten. Panta Rhei is in staat uw couperose te doen verminderen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake om te zien hoe ik u kan helpen.

Wat is couperose

Couperose is de aanwezigheid van meestal talrijke uitgezette rode of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Dit is het gevolg van adertjes die slapper zijn geworden en zich zijn gaan verwijden. Couperose is erfelijk en treed sneller op bij een gevoelige huid. Zeker als uw huid aan veel zonlicht is blootgesteld, temperatuurschommelingen of huidverdunnende zalfjes. Ook alcoholgebruik wakkert couperose aan.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Couperose is geen rosacea

Couperose is een andere aandoening dan rosacea. Kenmerken van rosacea zijn rode bultjes, puskopjes en kleine zwellingen, voornamelijk op de wangen, kin, neus en het voorhoofd. Ook voor rosacea behandelingen kan u terecht bij Panta Rhei

Tip

Vermijd al te grote temperatuurverschillen. Bescherm je huid extra in de zomer met zonnebrand met een hoge beschermingsfactor!