IPL ontharing

IPL ontharing

Permanent afrekenen met haartjes dankzij IPL

Zoekt u een techniek waardoor uw haren permanent verwijderd worden? Een techniek die ook nog eens pijnloos is? Dan is IPL elektrische ontharing iets voor u. Deze revolutionaire techniek zorgt ervoor dat de haarwortels met een zeer intense lichtflits (Intense Pulse Light: IPL) worden vernietigd en nooit meet terugkomen. Het medische IPL-apparaat dat Panta Rhei gebruikt straalt licht uit over een groot oppervlak, waardoor er meerdere haren per flits worden vernietigd. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende intake om meer te weten te komen.

Hoe permanent is deze methode van ontharen?

Deze methode van ontharen is 100% permanent, maar niet in één keer. Na een behandeling zal – na enkele dagen tot een week – een groot deel van de behandelde haren uitvallen. Een deel komt na enige tijd weer terug. Dat komt omdat haren in fasen groeien: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Alleen bij haren in de groeifase is het mogelijk om de haarwortel (waaruit de haar groeit) definitief te vernietigen. Die haren zijn voor 70 tot 80% weg. Maar helaas zijn niet alle haren zijn tegelijkertijd in de groeifase. Daarom moet een aantal behandelingen over een ruime periode gegeven worden, zodat uiteindelijk alle in de groeifase behandeld zijn. Mijn advies is om 1x per jaar een IPL elektrische ontharingsbehandeling te ondergaan.   

 

Is mijn huid geschikt om definitief te ontharen met IPL?

Elke huid is anders. Ook haarkleur en haardikte verschillen. Voor optimale resultaten is het belangrijk dat de lichtenergie precies wordt afgestemd op de kenmerken van uw huid en haren. Mocht u interesse hebben in een behandeling, dan krijgt u bij Panta Rhei eerst een intakegesprek. Daarin wordt uitgelegd hoe de behandeling in z’n werk gaat, wat u wel en niet moet doen en wordt een schatting gegeven hoeveel behandelingen er in uw geval nodig zijn. Vervolgens wordt er een aantal proefflitsen gegeven om te zien hoe bij uw huid en haren het beste resultaat kan worden bereikt. Na enkele dagen tot een week is het resultaat bekend en kunt u besluiten of u definitief van uw ongewenste haargroei af wilt.

Kwaliteit van de behandeling

Men hoort nogal eens over slechte ervaringen met permanent ontharen. Lasers geven soms verbrandingen, bij sommige IPL-apparaten komen veel haren later weer terug. Dat hangt samen met de kennis van de behandelaar en de kwaliteit van de apparatuur. Panta Rhei heeft een speciale opleiding gevolgd voor IPL ontharen en gebruikt een kostbaar, geavanceerd IPL-ontharingsapparaat van CTI – Medical. Dankzij dit kostbare apparaat kunt u bij Panta Rhei op een veilige en zeer effectieve wijze uw ongewenste beharing definitief laten verwijderen: nooit meer scheren of harsen…

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.