Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes verwijderen

Panta Rhei helpt u van steelwratjes af

Steelwratjes zijn kleine huidaanhangsels of bobbeltjes op de huid, meestal in de nek of onder de oksels, die huidkleurig of iets donkerder zijn. Ze worden ook wel fibromen genoemd. Ruim 25% van de mensen heeft er last van... Binnenkort kan dat verleden tijd zijn. Panta Rhei kan u gemakkelijk van steelwratjes afhelpen. Wilt u een advies? Plan dan een gratis intake in. 

Effectieve behandeling tegen steelwratjes

Schoonheidsinstituut Panta Rhei beschikt over speciale apparatuur waarmee ik eenvoudig en snel steelwratjes kan verwijderen. Deze apparatuur geeft met een puntige electrode een klein vonkje af (laagstroom) op de fibroom. Als gevolg van het vonkje zal de fibroom verschrompelen en zal er een korstje zichtbaar zijn. Hieronder zit een gloednieuwe huid. De behandeling kan een beetje gevoelig zijn.

Hoe steelwratjes ontstaan

Er is weinig bekend over het ontstaan van steelwratjes. Wel blijkt dat er in sommige gevallen genetische aanleg is. Er bestaat ook een verband tussen het ontstaan van steelwratjes als gevolg van schuring van kettinkjes of randjes van kleding. Daarnaast blijkt ook overwicht af en toe van invloed te zijn. Zelf verwijderen van fibromen is in veel gevallen zinloos en kan zelfs leiden tot grotere fibromen.

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid. 



  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Onze werkwijze tegen steelwratjes

Komt u gerust eens langs voor een intake. Ik geef u dan een gratis advies over de juiste behandelmethode. De meeste van uw fibromen kan ik in één behandeling verwijderen. Deze behandeling is nagenoeg pijnvrij en geeft uitstekende resultaten. Ook u kan binnen enkele dagen vanaf nu geen last meer hebben van steelwratjes. Tot snel in ons schoonheidssalon!