Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes verwijderen

Panta Rhei helpt u van steelwratjes af

Steelwratjes zijn kleine huidaanhangsels of bobbeltjes op de huid, meestal in de nek of onder de oksels, die huidkleurig of iets donkerder zijn. Ze worden ook wel fibromen genoemd. Ruim 25% van de mensen heeft er last van... Binnenkort kan dat verleden tijd zijn. Panta Rhei kan u gemakkelijk van steelwratjes afhelpen. Wilt u een advies? Plan dan een gratis intake in. 

Effectieve behandeling tegen steelwratjes

Schoonheidsinstituut Panta Rhei beschikt over speciale apparatuur waarmee wij eenvoudig en snel steelwratjes kunnen verwijderen. Deze apparatuur geeft met een puntige electrode een klein vonkje af (laagstroom) op de fibroom. Als gevolg van het vonkje zal de fibroom verschrompelen en zal er een korstje zichtbaar zijn. Hieronder zit een gloednieuwe huid. De behandeling kan een beetje gevoelig zijn.

Hoe steelwratjes ontstaan

Er is weinig bekend over het ontstaan van steelwratjes. Wel blijkt dat er in sommige gevallen genetische aanleg is. Er bestaat ook een verband tussen het ontstaan van steelwratjes als gevolg van schuring van kettinkjes of randjes van kleding. Daarnaast blijkt ook overwicht af en toe van invloed te zijn. Zelf verwijderen van fibromen is in veel gevallen zinloos en kan zelfs leiden tot grotere fibromen.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Onze werkwijze tegen steelwratjes

Komt u gerust eens langs voor een intake. Wij geven u dan een gratis advies over de juiste behandelmethode. De meeste van uw fibromen kunnen wij in één behandeling verwijderen. Deze behandeling is nagenoeg pijnvrij en geeft uitstekende resultaten. Ook u kan binnen enkele dagen vanaf nu geen last meer hebben van steelwratjes. Tot snel!