Uitgebreide huidanalyse

Uitgebreide huidanalyse

Een goed beeld van uw huid én voor de beste behandeling

Tijdens een huidanalyse voeren wij een uitgebreide analyse uit rondom het probleemgebied van uw huid. Het doel van deze analyse is het achterhalen van de meest effectieve behandelmethode. Ook krijgt u een beter beeld van uw huidaandoening. Een huidanalyse duurt gemiddeld zo’n 45 minuten. Inplannen kan via de website.

Hoe een huidanalyse in z’n werk gaat

Tijdens een huidanalyse nemen wij foto’s van uw huid. Indien dit het gezicht betreft doen we dit van de linkerzijde, de voorzijde en de rechterzijde van uw gezicht. Daarbij is niet alleen de oppervlakte van de huid te zien… Want dankzij onze speciale apparatuur kunnen wij 1 mm onder het oppervlak kijken. Hierdoor krijgt u een beter beeld van pigmentatie,  roodheid en de diepte van lijntjes.

Vooruitgang bekijken na verloop van tijd

Nadat wij een uitgebreide analyse van uw huid hebben gedaan en u de geadviseerde behandelingen heeft ondergaan, is het tijd voor een tweede meetpunt. Dit vindt meestal na één jaar plaats. Hiermee kunnen we meten hoeveel voordeel u(w huid) daadwerkelijk heeft gehad bij de behandelingen.

Onze werkwijze

  1. Online afspraak maken of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als je er ook nog mooier uit wil zien of gewoon even benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn maak dan vrijblijvend een afspraak!  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaard met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Gecertificeerd skincoach

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is een gecertificeerd skincoach en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie van ANBOS en voldoen daarmee aan strikte kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u zeker van een vakkundige en professionele werkwijze. Plan gerust een gratis intake in om de mogelijkheden te bespreken.