Uitgebreide huidanalyse

Uitgebreide huidanalyse

Een goed beeld van uw huid én voor de beste behandeling

Tijdens een huidanalyse wordt een uitgebreide analyse uitgevoerd rondom het probleemgebied van uw huid. Het doel van deze analyse is het achterhalen van de meest effectieve behandelmethode. Ook krijgt u een beter beeld van uw huidaandoening. Een huidanalyse duurt gemiddeld zo’n 45 minuten. Inplannen kan via de website.

Hoe een huidanalyse in z’n werk gaat

Tijdens een huidanalyse worden er foto’s van uw huid genomen. Indien dit het gezicht betreft doen we dit van de linkerzijde, de voorzijde en de rechterzijde van uw gezicht. Daarbij is niet alleen de oppervlakte van de huid te zien… Want dankzij onze speciale apparatuur kan ik 1 mm onder het oppervlak kijken. Hierdoor krijgt u een beter beeld van pigmentatie,  roodheid en de diepte van lijntjes.

Nicole S. uit Velp - 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
"Klantgericht, persoonlijk, integer, professioneel en servicegericht. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog. Ik kijk altijd uit naar de behandeling en ben altijd zeer tevreden met het resultaat. En mocht er een keer wat zijn? De klant is hier nog echt koning; het wordt dus altijd naar tevredenheid opgelost."

✨ Schoonheid in 3 stappen

  1. Gratis intake plannen of bellen
  2. Behandeling bij Panta Rhei
  3. Eventuele vervolgafspraak plannen

Afscheid nemen van uw oude huid?

Ga voor een stralende huid en verzorgd gezicht! Een intake is altijd gratis. Wij vertellen u graag meer over onze behandelmethoden en mogelijkheden voor uw huid.   • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd Skincoach
  • Voor alle huidproblemen
  • Gewaardeerd met een 9,8
  • Hoogwaardige apparatuur

Vooruitgang bekijken na verloop van tijd

Na een uitgebreide analyse van uw huid te hebben gedaan en u de geadviseerde behandelingen heeft ondergaan, is het tijd voor een tweede meetpunt. Dit vindt meestal na één jaar plaats. Er wordt gemeten hoeveel voordeel u(w huid) daadwerkelijk heeft gehad bij de behandelingen.

Gecertificeerd skincoach

Schoonheidsinstituut Panta Rhei is een gecertificeerd skincoach en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie van ANBOS en voldoe daarmee aan strikte kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u zeker van een vakkundige en professionele werkwijze. Plan gerust een gratis intake bij mijn salon in Velp (omgeving Arnhem) in om de mogelijkheden te bespreken.