Environ

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of oud u ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heeft u er vaak tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om uw dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

ENVIRON® Filosofie
Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, pollutie en te intense blootstelling aan UV-stralen. De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren.Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Environ® maakt hiervoor gebruik van vitamine A en C in een stappensysteem waarbij de concentratie en de vorm van de actieve vitamine A en C progressief verhoogd worden en verrijkt worden met een breed spectrum van antioxidanten. Daarom is het belangrijk dat klanten correct advies krijgen en de juiste producten, aangepast aan hun persoonlijke huidconditie aangeraden worden.

De Environ® producten bieden ook een zichtbare verbetering van individuele huidproblemen zoals ongelijkmatige teint, roodheid, puistjes, veroudering e.a. en bieden reële resultaten op lange termijn.

De Ionzyme DF voor effectieve verjonging en gladder maken van de huid met behulp van Laag Frequentie Sonoforese en Intermitterende Iontoforese. Wetenschappelijk Onderzoek heeft de volgende punten aangetoond en bewezen:

  • Het Ionzyme DF-toestel verzekert een verhoogde opname van de actieve bestanddelen door middel van de combinatie van intermitterende iontoforese en sonoforese.
  • Een vergelijking met manuele massage komt erop neer dat het apparaat de absorptie van de actieve bestanddelen vermeerdert met 400% voor de iontoforese en met 4000% voor de sonoforese. Bij sonoferese ontwikkelt de Ionzyme DF dezelfde frequentie als die van het geluid dat de dolfijnen voortbrengen. Deze golf-frequentie is veiliger en doeltreffender dan die van de tot nu toe gekende toestellen.
  • Bij iontoforese kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese wordt gebruikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip en kraaienpootjes bij de ogen, littekenweefsel en pigmentatie. Beide technieken kunnen soms worden gecombineerd voor een nog intensievere behandeling.
  • Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoelige huid, van de verouderde huid die geconfronteerd wordt met rimpels, met uitzakking, met pigmentatievlekken en met ruwheid. Het werkt ook fantastisch voor de behandeling van littekens.
  • Dit toestel geeft de mogelijkheid om de huid te normaliseren en om hem op een spectaculaire wijze te verjongen. Het geeft resultaten die de effecten van de diepe peeling en van de facelift ver overtreffen. Resultaten zijn reeds na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.

Openingstijden

Dinsdag - Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:00

Contact

Adres
Oranjeweg 1C, 6881 SB Velp
Telefoon
026 36 39 422
E-mailadres
info@instituutpantarhei.nl